ZADEN

 

Het hele jaar door kunnen landbouwers bij ons terecht voor al hun zaaizaden. zo vindt u hier de folder van de speciaal door aveve samengestelde grasmengsels. Daarnaast verkopen wij ook graszaad voor Italiaans raaigras en voor groenbemesters. Bekijk hier onze folder van groenbemesters. 

Ook voor landbouwers die aan vergroening moeten doen, hebben wij speciale grasmengsels in ons gamma.

Naast graszaden verkopen wij ook een gevarieerd assortiment van bietenzaad en maiszaden. Een kort overzicht vindt u in volgende folder.

Ook voor andere teelten zoals bijvoorbeeld luzerne of klaver kunnen wij zaden aanbieden.

 

MESTSTOFFEN

 

Landbouwers kunnen bij ons ook hun meststoffen kopen, zowel vaste als vloeibare meststoffen. We bieden zowel enkelvoudige als samengestelde meststoffen. Daarbij kunnen we ook een samenstelling op maat maken op vraag van de landbouwer.

Er is eveneens de mogelijkheid om een meststofstrooier of sproeier te huren voor het verspreiden van vaste of vloeibare meststoffen. Laat je liever vloeibare meststoffen spuiten, dan is dat ook een optie.

      

 

PLANTENBESCHERMING

 

Bij de optimale teelt van een gewas hoort ook plantenbescherming. Daarom verkopen wij voor elke teelt de geschikte gewasbeschermingsmiddelen. Deze kunnen landbouwers bij ons verkrijgen mits ze in het bezit zijn van een fytolicentie.

Landbouwers kunnen hun velden tegen onkruid en ziekten ook door ons laten sproeien in loonwerk.

 

Contact

Aarzel geen moment wanneer u vragen heeft over de landbouw, maar spring Van Gastel-Renders binnen voor duidelijke antwoorden en de juiste producten. Johan en zijn team helpen u graag verder!