SIERTUIN

 

Plantgoed

Om uw siertuin aan te leggen/-planten kan u steeds bij ons terecht. Wij verkopen verschillende types gazonzaden die passen bij uw wensen. Ook een aantal vaste planten en perkplanten kan u bij ons uit het gamma komen kiezen.

Meststoffen

Niet alleen voor de moestuin maar ook voor uw siertuin bieden wij een uitgebreid gamma aan meststoffen, bodemverbeteraars, kalkmeststoffen en potgronden.

Plantbescherming

Heeft u last van ziekten of plagen in uw hagen of op uw struiken, bloemen,... dan vindt u bij ons zeker en vast een geschikt middel om deze te bestrijden.

Materialen

Om uw tuin te onderhouden vindt u bij ons steeds het geschikte materiaal. Zo vindt u bijvoorbeeld in ons gamma van Gardena alles voor tuinslangen en sproeiers, maar ook harken, schepjes en snoeimateriaal. Gelijkaardig materiaal van andere merken hebben wij ook in onze winkel.

 

Als u een nieuwe gazon wil aanleggen vindt u daarvoor bij ons het nodige materiaal zoals een meststofstrooier waarmee u zowel u gazon kan zaaien als bemesten en een welblok. Deze kan u aankopen of er is ook de mogelijkheid om er één te huren. Wilt u uw gazon ontmossen/ ontluchten dan kan u bij ons een verticuteerder huren. Voor meer info hieromtrent kan je ons altijd contacteren of langs komen in de winkel. 

 

 
Wilt u uw tuin afsluiten met omheining of een apart terreintje afbakenen met draad, dan vindt u bij ons een uitgebreid gamma aan materialen. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor bijhorende palen. 
De klant kan bij ons ook steeds houten palen of treinbielzen komen halen, in verschillende afmetingen. Deze hebben we steeds op vooraad.