MOESTUIN

 

Wij bieden onze klanten een uitgebreid gamma aan producten met alle benodigdheden voor hun moestuin. 

Plantgoed

Zaaizaden voor uw groenten, plantaardappelen of plantajuin kan de klant bij ons verkrijgen. Naast zaaizaden verkopen wij in het seizoen ook groenteplantjes vb. slaplantjes, kolen, tomatenplanten,...Een bepaalde periode van het jaar hebben we ook aardbeiplantjes, fruitboompjes en -struiken.

Meststoffen 

Bemesting is ook in de moestuin van belang. Dankzij onze meststoffen geeft u uw groenten en fruit alle kansen om te groeien. Zowel algemene meststoffen als plantspecificieke meststoffen of potgrond en bodemverbeteraars kan u bij ons verkrijgen.

Plantbescherming 

Ziekten en plagen kunnen wel eens een probleem zijn in de moestuin. Hier kunnen wij een oplossing voor bieden. We hebben zowel biologische als niet-biologische bestrijdingsmiddelen in ons gamma.

Materialen

Mooie groenten en fruit oogsten kan uiteraard niet zonder degelijk materiaal. In onze zaak vindt u zonder problemen het juiste tuingereedschap van harken en spaden, tot potjes en vierkantemeter tuintjes. Ook serres van ACD en Filclair vindt u in ons aanbod. Alle informatie hierover kan u bij ons in de winkel vragen en zo kunnen wij een serre op uw maat bezorgen.