De juiste meststoffen voor uw gewassen vindt u bij ons

Niet alleen particulieren maar ook landbouwers zijn welkom bij Van Gastel-Renders in Sint-Lenaarts. Met onze agrarische diensten ondersteunen wij ze in hun activiteiten. Dit gaat van het verkopen van meststoffen tot het verhuren van machines.

Landbouw

Bij ons agrarisch centrum kunnen de landbouwers voor al hun benodigdheden terecht. Zo vinden zij bij ons zaaizaden en daarvoor bestemde machines. Eveneens verkopen wij meststoffen en plantbeschermingsmiddelen. Landbouwers kunnen bij ons ook tal van machines huren om hun activiteiten op het land uit te kunnen voeren.

Advies

Voor de meest uiteenlopende vragen kan u steeds bij ons terecht. Wij helpen u graag verder met het gepaste voeder voor uw vee (rantsoenberekening). Daarnaast geven wij ook gericht bemestingsadvies voor de optimalisatie van uw teelten.

Benodigdheden

In onze winkel hebben we ook een veehouderijshop. Hier vindt de landbouwer al zijn benodigdheden voor o.a. stalhygiëne, dierverzorging, vliegenbestrijding, kledij,...

Contact

Aarzel geen moment wanneer u vragen heeft over de landbouw, maar spring Van Gastel-Renders binnen voor duidelijke antwoorden en de juiste producten. Johan en zijn team helpen u graag verder!