GEZONDE DIERENVOEDING VOOR UW DIERTJES

Verwen uw dieren met kwaliteitsvolle dierenvoeding uit onze zaak. Wij staan sterk met ons uitgebreid aanbod aan voeding en advies voor de dieren. Zowel voor de huisdieren, als voor de dieren op de boerderij koopt u de voeding bij ons.

 

Honden & katten

De honden- en kattenliefhebbers moeten niet aarzelen om hun voeding en toebehoren bij ons te halen.

 

Voor honden heeft u de keuze uit verschillende premiummerken zoals Optima+, Europremium, Eukanuba, Pedigree, Royal Canin en Hills. U kan uw hond ook verwennen met tal van snacks en snoepjes.  

Om uw hond een eigen nest te geven vindt u bij ons alle benodigdheden. Zo verkopen wij hondenhokken, benches, manden en bijhorende kussens, eet- en drinkpotten. Gaat u graag met uw hond wandelen dan vind u bij ons zeker en vast een leiband die geschikt is voor uw huisdier. Ook hondenjassen en bandana’s vindt u bij de hondenaccessoires. Om uw hond een bezigheid te geven of om ermee te spelen, kan je bij ons uit een uitgebreid gamma speeltjes kiezen. Voor de verzorging van je hond vindt je bij ons speciale shampoo’s en ook borstels en scheermachines voor de vacht.    

Heeft u een kat als huisdier dan vindt u bij ons een gelijkaardig gamma aan producten als dat voor honden. Zo hebben we verschillende soorten kattenvoeding, melk voor kittens en snacks. Ook toebehoren zoals mandjes, krabpalen en speeltjes vindt u bij ons.

 

Knaagdieren 

Ontdek in ons knaagdierenhok allerlei beestjes die je bij ons kan kopen. Wij verkopen konijnen, cavia’s, hamsters, gerbils,... Uiteraard hebben wij ook al het nodige om deze diertjes te huisvesten, voederen en verzorgen. Alle dieren in onze winkel zijn gezond en ingeënt.

 

 

Vogels

Heeft u siervogels of houdt u van vogels in de tuin, dan kan u bij ons voeder kopen om hen te voorzien van eten. Dit gaat van zaden en noten tot vetbollen en meelwormen. Ook kleine volières en vogelhuisjes met al hun toebehoren kan je bij ons verkrijgen.  

 

Contact

Eén plaats waar u alle voeding voor uw dieren kan kopen, betekent dat u langs moet komen bij Van Gastel-Renders. Lies en haar team staan eveneens klaar om al uw vragen te beantwoorden, ook voor het tuinieren.